WebFairyNetwork

A 2000 ARANY DARAB FELFEDEZÉSE MAGYARORSZÁGON A DUNA VIZEINEK STANDARD CSÖKKENÉSE UTÁN

  • 0
Azt találtuk, ezer aranyat, ezüstöt és fegyverek a bankok a dunai vízi út melletti Aird, amely abban rejlik mintegy 20 kilométerre a magyar főváros, Budapest. Ez a felfedezés elsősorban egy csepp a vízszint a Duna a vízsugarat.

És ez a felfedezés azt mondta Catalina Kovács Tanszék vezetője Régészeti Múzeum Fferinsa „volt felfedezett kincs napja használata révén kimutatására fémes anyagok eszközök, így jött, hogy ellenőrizze a területet. Azt tette számunkra eszközök találni egy csomó fém bankjegyek közepette a port.”

Eddig a pillanatig, azt találtuk, 2000 darab készpénz, továbbá a több tucat egyedi fegyverek által kifejlesztett szakemberek az oktatás az iskolában, hogy az ötlet a történelmi korszak, amelyhez tartozik.

A kutatócsoport, amely a régészek feltételezték, hogy ezek a kincsek, valószínűleg származik az egyik hajót, hogy elsüllyedt a vízsugarat, ahol a Duna megjegyezte Gábor Goleas sorrendje Fferinsa múzeumigazgató arra a lehetőségre, búvárkodás a folyóba gőzös a tizennyolcadik század folyamán. A maga részéről, Nagy Balázs, a veterán és a tulajdonos a tapasztalat, hogy a hatásokat, amelyeket az aranyat, hogy találtak nyúlik vissza uralkodása Kelemen pápa XII.

Hatások és szakemberek a tudósok még mindig keres több fém anyagok és érméket a területen, kihasználva az összehúzódás a Duna vízszintje, és azon dolgoznak, hogy azonosítsa a hajó merülőhely a repülőgép nélkül a mester.

Related posts