WebFairyNetwork

A MERCEDES CÉGEK ÉS INTÉZMÉNYEK 1 MILLIÁRD DOLLÁRT FEKTETNEK BE ÚJ GYÁR LÉTREHOZÁSÁRA MAGYARORSZÁGON

  • 0
Valójában nem törvény, hanem nagyon örömteli hír a magyar nép számára, különösen azért, mert egy óriásvállalat, mint például Mercedes, nagy központi üzemű gyárat fog létrehozni, amely nagy reményt fog nyerni a magyar gazdaságban, valamint a munka mûködésére.

Annak érdekében, hogy jön egy figyelemre méltó lépés egy jobb jövő az autóiparban az Európai Unióban területen Daimler Alapítvány kiderült, hogy ez fog befektetni egy milliárd dollárt annak érdekében, hogy hozzon létre egy új gyár Az Európai Unió területén, és különösen a magyar állam.

Egy kapcsolódó összefüggésben Mercedes Alapítvány kiderült, egy kiáltás nyilvánosan előtt a világ összes média, hogy a nyitás a növény lesz a 2020. évben, és növeli a nyomást és a verseny a cég gyárak az állam Németország érdekében a termelési kapacitás növelését.

Másrészt a 2020-ban megnyíló Mercedes-erőmű a középső magyarországi Kiskmet városban lesz.

Mercedes azt mondta, hogy az óriási üzem mintegy 2500 munkát fog nyújtani, és lesz az első gyár a Mercedes számára, amely tanúja lesz a nagy szedánok és SUV-k gyártásában.

Másrészt a Mercedes megerősítette, hogy a nagyméretű üzem képes lesz több mint 300 ezer autót gyártani egész évben, hogy megnövelje a Mercedes termelékenységét, amely 1,8 millió autót adott el 2018-ban.

Related posts